RitzFlitz (51): The Cosmic Phunk Saga Continues

{0 Comments}

Door DJ Ritz

Op de valreep van het jaar nog een vrolijke funky-afsluiter van M-Rock, of eigenlijk Emrik Larsson. De ‘oude’ Zweedse funkateer blijft gewoon doorgaan en dat is goed nieuws. Over zijn vorige album Phunk Observatory en zijn oudere werk met de Stonefunkers heb ik mij in RitzFlitz (36) positief uitgelaten. Haast binnen een jaar komt hij alweer met een nieuw album: The Cosmic Phunk Saga Continues.

M-Rock The Cosmic Phunk Saga Continues

Net als de voorgaande release van M-Rock is The Cosmic Phunk Saga Continues eveneens te koop via Bandcamp. Het album is zelfs verkrijgbaar als LP! De combinatie van een directe download en vrij vlot daarna de originele CD per post toegezonden krijgen is heel vaak het geval bij Bandcamp. Heel fijn is dat. Dus lange leve Bandcamp!

De nieuwe CD van M-Rock is weer lekker funky, zonder tegenvallende tracks want ook de wat rustige nummers zijn okay. De bezetting is ten opzichte van het vorige album nagenoeg hetzelfde gebleven. Als je Phunk Observatory een goede plaat vond, zou ik The Cosmic Phunk Saga Continues ook zeker bemachtigen.


Plaats reactie

Your email address will not be published.

*