De Funkanizers

{0 Comments}

Ze zijn inmiddels 6 jaar actief, aanvankelijk als de Funky Organizers en tegenwoordig mét zangeres, saxofonist en gitarist als de Funkanizers! De verandering van de jonge band resulteerde in een positieve energie en inspireerde tot nieuwe nummers.


© fotografie Marcel Boshuizen

Muzink, het Groningse management- en boekingskantoor dat eerder The Cool Quest onder haar hoede nam, heeft de Funkanizers aan haar artiestenstal toegevoegd en dat resulteert meteen al in een mooi tourlijstje. Ze staan dit jaar op verschillende Nederlandse festivals en spelen ook in De Vorstin in Hilversum (live uitgezonden op Radio 6FM) waar enkele dagen later George Clinton en Parliament/Funkadelic gaat optreden, maar dan in de grote zaal.

In het najaar komen de Funkanizers met een nieuwe EP. Er lag al een release klaar maar die wordt bij nader inzien niet uitgebracht omdat “de ontwikkeling van de band het niveau van de EP heeft ingehaald”, zo is te lezen op de nieuwe website van de band. Muziek is voor alle bandleden het belangrijkste in hun leven en Funkanizers is hun “main-project”. Dat kan ook niet anders want als je dit op deze jonge leeftijd mee mag maken, heb je een bevoorrechte plek in de muziekwereld!

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*