Sly Stone in de remix bij DWDD

Toen de Haagse tweeling Arno en Edwin Konings in februari te gast waren bij DWDD, zie Arno en Edwin Konings in DWDD, vertelden zij hoe ze Sly Stone hebben geholpen om zijn recht te halen, wat Sly een mooie schadevergoeding opleverde in een procedure tegen zijn voormalige manager en een advocaat. Radio 3FM kopstuk Giel Beelen was die avond de zogeheten ’tafelheer’.

Het leek Giel toen een goed idee om nummers van Sly & the Family Stone te laten remixen door een paar DJ’s. Daarop benaderde de productie van DWDD de DJ’s Fedde Le Grand, The Flexican en Cesqeaux en vroeg hen om een nieuwe versie te maken van enkele nummers van Sly.

Vanavond horen we de resultaten als de DJ’s aan tafel zitten bij DWDD. Naar verluidt zijn onder meer ‘Dance To The Music‘ en ‘Love City‘ onder handen genomen. We zijn heel benieuwd. Arno en Edwin zullen uiteraard ook aanwezig zijn. Misschien vertellen ze nog iets over de release op 18 april a.s. (Record Store Day) van het album ‘Live at the Fillmore East‘ van Sly & the Family Stone waarover wij eerder hebben bericht. De Funky Twins schreven de liner notes voor het album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *