Questlove en Cory Henry dit jaar op BoogieBall

{0 Comments}

In het tweede weekend van juli vindt weer het North Sea Jazz Festival plaats en dus ook BoogieBall, sinds enkele jaren de officiele North Sea Jazz Afterparty in de Rotterdamse jazzclub BIRD. Artiesten die op North Sea Jazz staan komen naar BIRD om te jammen of om dj te spelen. Dit jaar met onder meer Questlove (The Roots), Cory Henry, Anderson .Paak en Anthony Hamilton. Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli in BIRD!

BoogieBall 2016

Na de uitverkochte edities van voorgaande jaren, met onder meer Bootsy Collins, nodigt BoogieBall ook dit jaar weer artiesten van het North Sea Jazz Festival uit om in BIRD hun favoriete platen te laten horen. Vrijdag 8 juli staan Christian Scott en Questlove (zijn tweede BoogieBall-optreden!) achter de draaitafels en zaterdag Anthony Hamilton en Anderson .Paak.

In de andere zaal vindt een informele en spontane non-stop jamsessie plaats met verschillende muzikanten. De sessie op vrijdag wordt geleid door de funky Snarky Puppy-toetsenist Cory Henry en op zaterdag door Jason Lindner. Op vrijdag sluit de band Swooping Duck aan en op zaterdag Kneebody. Wie verder het podium betreedt blijft een verrassing, tot op de avond zelf. Ook voor de organisatoren van BoogieBall.

Vrijdag 8 juli wordt BoogieBall muzikaal omlijst door dj’s Turne, Franky Sticks en Jazzjunkies. Zaterdag is het de beurt aan Manga, Cutnice en Corysco.  

Wanneer: vrijdag 8 & zaterdag 9 juli
Aanvang: 23.00 uur (zaal open: 22.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 15,- (pre-sale, dagkaart) / € 17,50 (door, dagkaart) / € 22,50 (passe-partout vrijdag en zaterdag)
Tickets vrijdag: https://bird.stager.nl/web/tickets/50225
Tickets zaterdag: https://bird.stager.nl/web/tickets/50226

Meer info: www.bird-rotterdam.nl

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*