Candy Dulfer sluit 2017 af in Paradiso

{0 Comments}

Candy Dulfer sluit een succesvol 2017 in stijl af met een concert in Paradiso. Dat meldt de website van de Amsterdamse poptempel. Het optreden op woensdagavond 6 december – de enige clubshow van Candy in Nederland dit najaar – moet het slotakkoord worden van een druk en bewogen jaar, waarin de saxofoniste samen met haar band de wereld over reisde ter promotie van haar nieuwe album Together maar aan het begin van dit jaar ook haar relatie zag stranden.

Candy speelde op drie jazz cruises, stond met de Ladies of Soul drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome en tourde in de Verenigde Staten, Japan en door heel Europa. Momenteel legt zij de laatste hand aan haar autobiografie die dit najaar verschijnt.

Candy Dulfer staat bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkte met wereldberoemde sterren als Beyoncé, Prince, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker, Dave Stewart en Van Morrison. Ook met haar eigen band speelt ze over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals. Haar debuutalbum Saxuality (1990), destijds genomineerd voor een Grammy Award, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd.

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*