BoogieBall 2017 met Lettuce en The New Power Generation

{0 Comments}

Net als voorgaande jaren nodigt BoogieBall, de officiële afterparty van het North Sea Jazz Festival in de Rotterdamse jazzclub BIRD, weer allerlei artiesten uit die op North Sea spelen en daarna plaatsnemen in de dj-booth om hun favoriete platen te draaien.

Vrijdag 7 juli staan Jamie Lidell en Questlove (alweer zijn derde BoogieBall!) achter de draaitafels. In de andere zaal vindt de inmiddels traditionele non-stop jamsessie plaats met verschillende muzikanten. De sessie op vrijdag wordt geleid door de Amerikaanse funkband Lettuce.

Zaterdag 8 juli staan DJ Maseo (De La Soul) en Shabaka Hutchings achter de draaitafels van BIRD. De jam-sessie in de andere zaal wordt dan geleid door The New Power Generation. Wie er nog meer het podium zullen betreden is altijd weer een verrassing tot op de avond zelf, ook voor de organisatoren van BoogieBall.

BoogieBall begint om 23.00u en is onderdeel van het programma van North Sea Round Town. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de dj’s Franky Sticks, Turne, Rob Manga en Cutnice. In de kleinste zaal van BIRD kun je terecht voor de sounds van onder meer Aisek, Evelyn Rae, Real El Canario en Roop.

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*