Amsterdelics te gast bij Giel Beelen op 3FM

{0 Comments}

Paul van Musscher alias Paul Isme weet zijn band Amsterdelics goed voor het voetlicht te brengen. Toen eind mei een filmpje verscheen van productiehuis Wefilm waarin bekende en onbekende Amsterdammers beloftes deden aan de terminaal zieke burgemeester Eberhard van der Laan, reageerden honderden Amsterdammers, waaronder Paul, met eigen beloften. Paul bedacht zich geen seconde en beloofde de burgemeester dat Amsterdelics de funk weer op de Amsterdamse kaart ging zetten. Het werd meteen opgepikt door Het Parool.

Belofte maakt schuld. Een schuld die Amsterdelics maar wat graag inlost. De band heeft daarvoor de krachten gebundeld en de aandacht van de publieke omroep op zich weten te vestigen. Terwijl funk van Nederlandse bodem zelden aandacht krijgt op NPO-zenders zijn de mannen van Amsterdelics op zaterdag 8 juli a.s. gewoon te gast op 3FM bij Giel Beelen. In het programma On Stage, aanvang 19.00u, brengt de Amsterdamse funkband drie nummers ten gehore; twee tracks van het debuutalbum Hip-P-Funk en de nieuwe single Humans die in september uitkomt in verschillende mixen, onder meer van Orlando Voorn, Sun Collective en STBA. De band is ook bezig met een draaiboek voor een videoclip.

Wie Amsterdelics niet alleen live op de radio wil horen maar ook wil zien optreden kan zaterdagmiddag 5 augustus terecht in het Vondelpark Openlucht Theater. Leuke bijkomstigheid van dat concert is dat Amsterdelics in het Vondelpark wordt bijgestaan door niemand minder dan voormalig Osdorp Posse rapper en frontman Def P. Met hun prachtige kostuums, geweldige interactie met het publiek en funky beats, gaan de Amsterdelics je een heerlijke vrolijke middag geven, zo belooft de aankondiging.

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*