Unieke Prince Expo in Utrecht

{0 Comments}

Op 12 en 13 november a.s. organiseert een groep diehard Prince-fans een unieke Prince Tribute Vinyl Expo als onderdeel van de 46ste editie van de Mega Platen & CD Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Geïnspireerd door de succesvolle George Clinton & Sly Stone Vinyl Expo van Arno en Edwin Konings (The Funky Twins) in 2014 wilde een groep diehard Prince fans een speciale Prince tentoonstelling organiseren op een volgend editie van de Mega Platen- en CD Beurs in Utrecht. De opzet was om het publiek al die geweldige platenhoezen en kunstwerken van Prince’s vinyl te laten zien. Een enorme collectie tentoonstellen op een megagrote wand in de Utrechtse Jaarbeurs zou een unieke ervaring zijn. Terwijl de fans druk bezig waren met het uitwerken van het idee, het selecteren van hoezen en memorabilia, kwam op 21 april plotseling het bericht, als een grote schok, dat Prince was overleden.

Prince vinyl covers

De Prince Expo op 12 en 13 november moet een ultiem eerbetoon worden aan de geliefde Prince, zijn nalatenschap en zijn fans. Er worden geen Prince items verkocht op de Expo maar je gaat niet met lege handen naar huis. Warner Music is zo vriendelijk geweest om een aantal promotionele posters beschikbaar te stellen, gemaakt voor de Prince 4 Ever compilatie-cd die op 25 november a.s. uitkomt. De posters worden weggeven aan Prince-fans (zolang de voorraad strekt). Klik hier voor het volledige programma van ‘The Biggest Record Store in the World’.

Prince - 4Ever

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*