The Cool Quest live op 3FM

Voor de jonge funky Hip Hop band The Cool Quest, die tevreden kan terugkijken op een succesvol 2015 met vele optredens, waarvan ook enkele in het buitenland, kon het nieuwe jaar niet beter beginnen. 3FM DJ Barend van Deelen had de nieuwe single ‘Heatwaves’ al op het moment van release verkozen tot DJ Favorite. Op de single is een gitaar te horen, wat een nieuw element toevoegt aan de Cool Quest sound. Later deze maand verschijnt de videoclip van ‘Heatwaves’.

The Cool Quest 2015

Maandag 8 februari is The Cool Quest te gast in het radioprogramma GIEL waar zij 2 eigen nummers en een cover uit de Mega Top 50 zullen spelen. Zaterdag 5 maart ontvangt 3FM DJ Sander Hoogendoorn de band in zijn programma ‘That’s Live’. Hier gaan ze ‘Heatwaves’ spelen en andere tracks van de nieuwe EP ‘Pulsar’ die later deze maand zal verschijnen. De nummers van de EP komen later op een compleet nieuw studioalbum te staan dat na de zomer wordt uitgebracht.

De release van ‘Heatwaves’ wordt gevierd met een clubtour die op 12 februari aanvangt in W2 in Den Bosch en op 15 april wordt afgesloten in de kleine zaal van Paradiso. Klik voor meer informatie over de optredens op de links hieronder. De concerten staan uiteraard ook vermeld in onze Funkagenda

12/02 W2, Den Bosch
13/02 Atak, Enschede
19/02 Theater de Veste, Delft
26/02 Grenswerk, Venlo
27/02 Simplon, Groningen
03/03 Mezz, Breda
12/03 De Piek, Vlissingen
19/03 Bird, Rotterdam
25/03 Neushoorn, Leeuwarden
15/04 Paradiso, Amsterdam

‘Heatwaves’ is te beluisteren en te bestellen via iTunes, Deezer en Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7eW7XlHPEaGBY5JION7Vw9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *