Spin Off Finale 2014, Funk Edition met WEFUNK Radio

{0 Comments}

Zondag 16 februari a.s. vindt in de Melkweg de Spin Off Finale 2014 plaats. De beste breakers en stand-up dancers van Nederland gaan dan met elkaar de strijd aan bij de Spin Off. De hele dag zijn er battles, seminars, workshops en showcases voor b-boys, poppers, lockers, waackers, hip hop, house dancers en andere liefhebbers.

WEFUNK Radio (green)Tussen het battle-geweld en de showcases door is er voor publiek volop gelegenheid om zelf kunsten te vertonen! Voor Spin Off komt Professor Groove & DJ Static van het populaire WEFUNK Radio speciaal over naar Nederland. Zij brengen ‘s avonds tijdens de Spin Off Finals een dansbare mix van hip hop, soul en funk. 

Na een bescheiden begin als college radio in Montreal, Canada ontwikkelde WEFUNK zich snel tot het een populair radiostation voor funk, soul en hip hop op het internet. WEFUNK radio heeft wereldwijd fans waaronder hip hop legendes als Kool Herc, T La Rock en Public Enemy’s Hank Shocklee. De Finale in de Melkweg worden gehost door MC Trix (UK).

Spin Off 2014 begint overdag met King of the Kidz, hèt internationale event voor jong danstalent met voor het eerst dit jaar een wereldkampioenschap voor kidz met b-boys o.a. uit Nederland, Engeland, Japan, Italië, de Verenigde Staten en Oekraïne! De b-girls zijn dit jaar goed vertegenwoordigd met maar liefst twee demo-battles. Ook zijn er battles en workshops voor stand up dancers. Speciaal voor de ouders is er de paneldiscussie Help! My kid is a dancer! 

Spin Off Finals Melkweg

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*