Shalamar met Jody Watley in de Melkweg

Op 28 juni geeft de Amerikaanse soulband Shalamar met zangeres Jody Watley een eenmalig concert in de Melkweg. Dat meldt het poppodium vandaag in een persbericht. Het optreden vindt plaats in het kader van de serie concertavonden getiteld ‘An Evening With…’, waar bekende artiesten uit verschillende genres in de schijnwerpers staan. Vorig jaar zorgde het initiatief voor een uitverkocht concert van The S.O.S. Band. Behalve Shalamar zullen meerdere DJ’s die zondag zorgen voor een opzwepende funky dansavond. De kaartverkoop is reeds gestart via de website van Ticketmaster en Melkweg.

Shalamar

‘De succesvolle groep Shalamar ontstond in eerste instantie uit twee achtergronddansers uit het Amerikaanse soul-TV-programma “Soultrain”. Vanaf de jaren ’80 behaalde deze Amerikaanse disco-, soul- en funkgroep enorme successen. Hun eerste nummer-1 hit was ‘Second Time Around’ . Daarna volgden tal van hits, zoals ‘Night To Remember’ en ‘I Can Make You Feel Good’. De drie gouden albums die zij op hun naam hebben staan zijn tot op de dag van vandaag nog steeds veelvuldig te horen. 

Jody Watley

Jody Watley, één van de twee Soultrain dansers en fashionista pur-sang, kennen we van haar vocalen op de grote Shalamar hits. Na het verlaten van de groep heeft zij ook als solo artiest bewezen een enorm hitkanon te zijn – denk maar aan de nummers ‘Looking For A New Love’ en de kraker ‘Friends’. In totaal heeft ze maar liefst 32 top-10 noteringen op haar naam staan en zelfs een Grammy gewonnen. Tot op de dag van vandaag heeft zij niet stilgezeten, recentelijk is haar nieuwste album ‘Nightlife’ nog uitgekomen waarop ze bewijst nog steeds een stem van goud te hebben.’

Aldus het wervende persbericht van de Melkweg.

Shalamar in concert (Melkweg 28 juni 2015)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *