Reünieconcert Gellybooty

{0 Comments}

GellybootyAan het slot van de gewaardeerde Funkblog-bijdrage ‘Gellybooty: schaal 12 op de funk-o-meter’ kondigde de schrijver van het stuk, oud-bandlid Martijn Haan, het eigenlijk al aan: Er komt een reünie-concert van Utregs goeie ouwe funk-trots Gellybooty. Dat heeft Martijn afgelopen week aan de redactie van Funkblog laten weten.  

Ruim 10 jaar na hun laatste optreden komt de band weer bij elkaar om op vrijdagavond 2 oktober a.s. nog één keer ‘de hardnekkigste muurbloem de dansvloer op te funken en als vanouds het dak er af te spelen’. Waar anders dan op het podium van het dB’s Oefenstudiocomplex, Utrechts bekende muzikale broedplaats waar Gellybooty jarenlang repeteerde en de bandleden daarna nog vele uren doorbrachten in de oergezellige kantine.

Entree bedraagt slechts € 8,00 p/p + eventuele reserveringskosten. De zaal gaat om 20:00u open. Er is dan al genoeg te zien en te horen want vóór (en ook ná) de optredens is er Funky Vinyl, opgediend door de DJ’s Finch, Funkturm en Yo! No-D 4 P. En vergeet je museumjaarkaart niet mee te nemen voor een bezoek aan het enige echte eenmalige Gellybooty Museum in dB’s.

Eerst warmt Gellybooty-zanger Frank Leenders met zijn nieuwe band Chesko de boel op en om 23:00u is het de beurt aan Gellybooty om er een ouderwetse funk-soul-gogo-hiphop-show uit te knallen. Gellybooty speelt in de oude line-up: tien man sterk, aangevuld met verschillende gasten uit het rijke Gellybooty-verleden.

Volg de laatste ontwikkelingen van het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/gellybooty en https://www.facebook.com/events/1461113164202250/

Gellybooty Facebook-banner reunie

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*