Optreden Kool & the Gang in RAI alleen voor genodigden

Kool & the Gang websiteKool & the Gang - BandsintownHet concert van de Amerikaanse funkband Kool & the Gang in de RAI op 4 februari a.s. dat de band op haar eigen website en op Bandsintown aankondigt, is alleen toegankelijk voor genodigden, zo laat een woordvoerder van Amsterdam RAI vandaag aan Funkblog weten.

Het optreden vindt plaats tijdens Integrated Systems Europe (ISE), een internationaal congres  dat zichzelf omschrijft als ‘the world’s best-attended tradeshow for the professional AV and electronic systems industry’ en van 4 t/m 6 februari a.s. in de RAI in Amsterdam wordt gehouden. ISE laat Kool & the Gang naar Nederland komen voor een eenmalig concert, aldus de woordvoerder van de RAI.

Funkblog nam contact op met de RAI omdat er bij de redactie vragen binnenkwamen van lezers die tickets wilden kopen voor het concert, dat ook in onze Funkagenda stond vermeld maar waar een ticketlink ontbrak. Fans die het concert toch willen meemaken zullen zich dus moeten melden bij Integrated Systems Europe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *