Nieuwe leadzanger Tower of Power

Ray Green with TOP“There is no way to express how excited I am for this amazing and wonderful opportunity to work with a band that has such a tremendous legacy in the music industry.” Dat zegt Ray Green die op oudejaarsavond in het Thunder Valley Casino Holiday Pavilion in Lincoln California zijn officiële debuut maakt als leadzanger bij Tower Of Power.  

Ray groeide in Georgia op als zoon van een gospelzanger die thuis platen draaide van Sam Cooke, James Brown and Otis Redding. Deze muziek maakt een onuitwisbare indruk op Ray, die trombone ging studeren aan de Berklee College of Music in Boston en daarna in een blazersband ging spelen en zo onvermijdelijk in aanraking kwam met werk van Tower Of Power.

Na een gastoptreden eind september jl. bij Tower of Power in het Mayo Performing Arts Center in Morristown was Ray zeer vereerd toen hij ineens een telefoontje kreeg van ‘Mister Castillo’ of hij in de voetsporen wilde treden van Lenny Williams en Larry Braggs. Ray kijkt er naar uit om deel uit te maken van de ToP-familie.

Tower of Power heeft een drukke agenda met optredens in de Verenigde Staten. Vanaf mei 2014 gaat de band samen op tournee met Journey en de Steve Miller Band.

Tower Of Power - Summer tour 2014

Eén gedachte over “Nieuwe leadzanger Tower of Power

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *