Masterclass met George Clinton in Londen

{3 Comments}

Metropolis, een van Londens bekendste studio’s, organiseert op 31 januari, 1 februari en 2 februari a.s. een concert, een opnamesessie en een masterclass met P-Funk icoon George Clinton. Deelnemers zien George met zijn band Parliament/Funkadelic optreden en opnemen, hebben een meet-and-greet met George en enkele bandleden en krijgen van de meester zelf te horen hoe nummers als ‘Mothership Connection’ zijn ontstaan en opgenomen.

Metropolis-outsideVrijdag 31 januari nemen George en zijn band in Metropolis een live-DVD en een TV-special met publiek op. Zaterdag 1 februari komen geluidsfreaks onder de p-funk-fans aan hun trekken want dan neemt Clinton een plaat op die direct op vinyl zal worden gezet. De studio noemt dit: the highest possible quality form of recording there is.’ Dit album verschijnt daarna in een gelimiteerde oplage. Deelnemers wonen de repetities en de uiteindelijke opname bij, en zien hoe de geluidstechnici van Metropolis de geluidsregistratie van een van de grootste live bands in de pophistorie op vinyl zetten. Zondag 2 februari onthult George Clinton in een masterclass in de Londense studio, aan de hand van originele multi-tracks, de meeste geheimen achter zijn beste werk.

De prijzen voor het George Clinton P-Funk weekend variëren van 149 tot 1.345 Britse ponden, inclusief belasting en boekingskosten, exclusief reiskosten en overnachting. Metropolis garandeert dat elke deelnemer als een VIP zal worden behandeld. Het prijsverschil tussen de goedkoopste en duurste ticket zit ‘m in extra’s zoals meerdere dagen, een signeersessie met Clinton, betere zitplaatsen met drankjes, een toer door het studiocomplex en een naamsvermelding op het nieuwe live-album en de DVD.

Van de WEEKENDER GOLD-tickets (1.345 GBP) is er nog één beschikbaar. Belangstelling? Klik hier.

3 Comments…

 Share your views
 1. Ben benieuwd of die gelimiteerde oplage ook beschikbaar komt voor niet deelnemers aan deze masterclass.

 2. Met een GOLD TICKET ontvang je zowel het vinyl als de DVD/CD.

  For the ULTIMATE George Clinton fan. Be part of the whole weekend!

  A gold ticket for Friday’s live gig, Saturday’s vinyl cut and Sunday’s Masterclass! You’ll also receive a copy of the vinyl and DVD/CD once they have been manufactured!

  Only 5 tickets available! AND a 10% discount!
  Please print proof of purchase to be shown at venue for admission

  £1345 GBP is approximately €1625 EUR

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*