Gotcha! en daarna Beatclub

{0 Comments}

BEATCLUB 18SEPTParty-organisatie Beatcollective organiseert in Dordrecht een maandelijks dansfestijn genaamd ‘Beatclub’, niet te verwarren met de legendarische Amsterdamse party-organisatie The BeatClub die tussen 1989 en 1991 als eerste dancefeesten gaf in heel Nederland en geldt als de grote inspiratiebron voor ID&T om ook zulke party’s te gaan organiseren.

Terug naar Dordrecht. Het verhaal van ‘Beatclub’ begon op 21 oktober 2000. In Dordrecht en omstreken werd Beatclub een begrip. Een hip dansfeest met toonaangevende deejays en veejays in een club setting en altijd een live optreden van een muzikale top act. Tot de organisatie besloot er in 2008 mee te stoppen.

Vrijdag 1 mei jl. kwam de Dordtse Beatclub na 7 jaar weer tot leven in de Power Stage van het lokale poppodium Bibelot, voorafgegaan door een optreden van de Stereo MC’s. De wederopstanding was een succes en er volgden meer Beatclub-avonden. Vrijdag 18 september a.s. staat in Bibelot, na een concert van de Haarlemse P-Funk band Gotcha! die dit jaar eveneens een comeback maakte, weer een Beatclub-party op de agenda met opzwepende ritmes, overstuurde bassen en funky- en soulvolle melodieën afkomstig uit de platenkoffers van Deejays Phil Martin & Draaikolk.  

Gotcha! Back to the Moon

Kaarten voor de Beatclub kosten 10 euro per persoon maar wie een kaart koopt voor het concert van Gotcha!, krijgt er een avondje Beatclub gratis en voor niks bij. Meer informatie op www.beatclub.nl of www.bibelot.net.

 

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*