Funkavond in heropende Azijnfabriek

Azijnfabriek RoermondStomende funk, soul en breaks met The Funktransplant & Junkestra en na afloop dansen tot in de late uurtjes met DJ AdelicFunk. Dat mag je vrijdagavond 14 november a.s. in De Azijnfabriek verwachten volgens de website van de onlangs weer geopende concertzaal in Roermond.

De Azijnfabriek bestaat al sinds begin jaren ’90 als cultureel podium maar moest de deuren in september 2012 tijdelijk sluiten vanwege het stopzetten van subsidie.

Funktransplant creëert vrijdag live samples op maat ten einde een transplantatieproces op gang te brengen van lounge-achtige funk naar groovy house naar dampende monster funk grooves.

Junkestra is een 5-koppige band uit Maastricht die verschillende muziekstijlen mengt. Van dansbare beats tot vette funk, van sweaty grooves tot catchy junk. In De Azijnfabriek kun je kennis maken met, zoals zij dat zelf noemen: ‘sweaty-groovin’-funkalicious-hip-to-the-hop-jazziness’

Als afsluiter van de avond moet DJ AdelicFunk gaan zorgen voor een volle dansvloer, zoals hij bij zijn eigen GroovyFunkadelicMusic-feestjes pleegt te doen.

Met de aankondiging van de avond is in elk geval niks mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *