En Vogue in Amsterdam en Rotterdam

En Vogue komt naar Nederland. Het funky dames-trio uit Oakland Californië geeft woensdag 11 april een concert in de Melkweg en zaterdag 14 april in Annabel in Rotterdam. De optredens houden verband met de release van een nieuw album getiteld Electric Café dat op 30 maart a.s. verschijnt.

En Vogue is één van de vijf best verkopende vrouwelijke muziekgroepen in de Amerikaanse geschiedenis. Oorspronkelijk telde de groep 4 leden, maar al vele jaren zijn Cindy Herron, Terry Ellis en Rhona Bennett het gezicht van En Vogue. Met meer dan 20 miljoen albums, 30 miljoen streams en 26 miljoen YouTube views op alleen al hun top 6 hit singles (Hold onFree Your MindNever Gonna Get ItGiving Him Something He Can Feel, Don’t Let Go, and Whatta Man feat. Salt-n-Pepa) is En Vogue op zijn zachtst gezegd legendarisch te noemen, zo stelt de Melkweg in de aankondiging op haar website. De prijzenkast van de funky divas bevat maar liefst 7 MTV Video Music Awards, 3 Soul Train Awards, 2 American Music Awards en daarnaast nog eens 7 Grammy Nominaties.

De kaartverkoop voor het concert in de Max-zaal van de Melkweg start op 19 januari. Dat geldt ook voor het optreden in Annabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *