Defunkt – Mastervolt

Door DJ Ritz

Defunkt - MastervoltGoed nieuws voor alle funkliefhebbers! Na twintig jaar komt er eindelijk een nieuw album van Defunkt. Deze wordt half november officieel uitgebracht, maar wij willen jullie daar nu alvast van op de hoogte brengen. Tipje van de sluier: het is een erg goede studio-CD geworden met een eveneens bijzonder fraai verzorgd boekje erbij. Dus nog even geduld hebben. Ik zal in RitzFlitz vanzelfsprekend aandacht besteden aan dit album. Zij die niet kunnen wachten kunnen bij de luisterpaal van 3VOOR12 VPRO alvast een indruk krijgen.

Eén gedachte over “Defunkt – Mastervolt

  1. Zondag 29 november is mr. Defunkt Joe Bowie de hoofdact tijdens het eerste Opoe’s House of Music evenement in Odeon in Zwolle. Opoe’s House of Music is een mix van good music, good food en good location. Een deel van de opbrengst wordt gereserveerd voor het stimuleren van talent.

    Dit eerste evenement staat in het teken van New Orleans; de aankleding, het eten, de muziek en de sfeer. Cajun food, een brassband tussen de eettafels en twee optredens van funklegende ‘mr. DeFunkt’ Joe Bowie en ‘de Nederlandse Miles Davis’ Saskia Laroo. Joe zal de week voor het concert met talentvolle conservatorium studenten drie volle dagen oefenen om met hem het voorprogramma te verzorgen. Het evenement is ideaal voor gezinnen die New Orleans op een betaalbare wijze willen ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *