Concert Cory Henry & The Funk Apostles verplaatst

{0 Comments}

Vanwege wijzigingen in de tour van Cory Henry & The Funk Apostles (en een groter dan verwachte belangstelling) is het op 5 oktober in Paradiso Noord geplande concert verschoven naar 27 oktober in de grote zaal van het ├ęchte Paradiso aan de Weteringschans. De aanvangstijd is gewijzigd van 21.00 naar 20.30 uur. De zaal gaat nu open om 19.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Cory Henry & The Funk Apostles

Het concert van Snarky Puppy-toetsenist Cory Henry en zijn band The Funk Apostles is een must voor liefhebbers van energieke en frisse funk, fusion, soul en jazz. Multi-instrumentalist Henry was eerder dit jaar te zien in een uitverkocht Bimhuis en op het North Sea Jazz Festival. De veelzijdige musicus staat naast zijn rol in Snarky Puppy bekend om zijn opzienbarende solo-optredens met zijn funky begeleidingsband The Funk Apostles. Hij werkte ook samen met o.a. The Roots, Bruce Springsteen en Marcus Miller. Afgelopen jaar bracht Henry een livealbum uit getiteld ‘The Revival’ met gospels, spirituals en soul. Volgens de site van Paradiso is een volgend album met The Funk Apostles in de maak. Het vooraanstaande poppodium verwacht dat we daarop invloeden gaan horen van Otis Redding, Marvin Gaye, Herbie Hancock, James Brown en Prince.

Cory Henry

Op 22 augustus jl. plaatste de BBC op haar YouTube-pagina delen van een Quincy Jones tribute concert in de Royal Albert Hall in Londen, gespeeld door het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Jules Buckley. Een van de nummers die online zijn gezet is deze majestueuze bewerking van Michael Jackson’s klassieker ‘Billy Jean’ met Cory Henry als solist. De 83-jarige Jones, die de solisten persoonlijk heeft geselecteerd, zat tijdens het concert in de zaal en genoot er zichtbaar van.

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*