Unieke Funkboeken

{0 Comments}

Op 23 en 24 november a.s. staan Arno Konings en Marcel Visser op de Mega Platen & CD Beurs in Utrecht waar ze twee bijzondere Funk gerelateerde boeken zullen presenteren en verkopen. De rijk geïllustreerde funkboeken bevatten en omschrijven de complete discografie van Sly and the Family Stone en George Clinton and P-Funk. Het initiatief is uniek omdat niet eerder een soortgelijk boek waar ook ter wereld is verschenen. 

The Funk BooksHet boek met de discografie van Sly & the Family Stone is voorzien van een hardcover en toont over 162 pagina’s het verhaal van de muzikale carrière van zowel Sly als zijn bandleden. Bovendien bevat het boek een unieke vinyl single van The Stewart Four, een opname uit 1952.

Het George Clinton boek bestaat uit 192 full colour pagina’s waarin de discografie van George en zijn bandleden wordt weergegeven. Deze zeer uitgebreide discografie beslaat de periode 1959 t/m 2013 en bevat alle releases van George Clinton, Bootsy Collins, Parliament, Funkadelic, Fred Wesley, Maceo Parker, Eddie Hazel, Brides of Funkenstein, Parlet en ga zo maar door. Een must have voor iedere liefhebber van deze muziekstijl.

 

 

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*