Funk en soul in De Vorstin

{0 Comments}

NH GOOI Essential SIX presenteert zaterdagavond 23 juni a.s. een heerlijke funk & soul avond in De Vorstin in Hilversum met jong talent! Dan zijn niemand minder dan de Funkanizers en Supermoon te gast. De Funkanizers bliezen in januari tijdens Eurosonic Noorderslag het publiek omver met een vette energieke show. Supermoon stond kort geleden al eens in De Vorstin als voorprogramma van de Average White Band. Kortom: dit wordt een hele toffe avond! Kaarten kosten € 7,50 en zijn hier te bestellen.     

Funkanizers
Binnenkomen op de “Young Talent stage” en een jaar later doorschuiven naar de “Main-stage”. Dat is het verhaal van de Funkanizers; zes jonge muzikanten die elkaar voortdurend verbazen, optillen en op een niveau zetten waarvan ze zelf niet wisten dat ze daar al zijn. Wie een concert van de Funkanizers meemaakt wordt meegevoerd in een diepe groove, geniet van het plezier dat de band als geheel uitstraalt of smelt voor de heerlijke, ontwapenende zang. De Funkanizers tillen elke show tot aan het kookpunt met een smeltkroes van verbindende positieve vibes. Na elke gitaar-, sax- of drum-, bass- of keys-solo’s klinkt applaus. Nieuwe muziek van de Funkanizers is onderweg! Hun nieuwe EP komt in het najaar uit.

Supermoon
Na eerder het voorprogramma te hebben verzorgd voor de Average White Band zijn de heren van Supermoon terug in De Vorstin met het fenomeen Moonstruck Future Funk: Een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf talentvolle instrumentalisten, waarvan drie de vocalen voor hun rekening nemen. Eind maart 2017 verscheen de debuut EP What About It waarvan de single in première ging op NPO Radio 2. Inmiddels is alweer een nieuwe single verschenen. Supermoon gaat hard, en Supermoon is coming for you!

Samora
Het voorprogramma wordt verzorgt door Samora, dé nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Samora klinkt anders dan de doorsnee reggae. De reggae van Samora is doorspekt met moderne soul, funk en pop.

 

Plaats reactie

Your email address will not be published.

*