Prince op 25 mei in Ziggo Dome

Prince - Plectrum ElectrumDoor middel van een tourposter werd het nieuws bekend dat Prince op 25 mei a.s. een concert geeft in Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden in Amsterdam zou onderdeel zijn van een ‘stedentour’ waarin ook zijn begrepen: Leeds, Birmingham, Glasgow, Manchester en Antwerpen.

Muziekmagazine Lust For Life suggereert dat de tourposter afkomstig is van Prince zelf en dat Prince de Last Minute stunt zelf heeft bedacht, want op haar website stelt LFL:

‘Het zou natuurlijk ook niks voor Prince zijn om zijn shows via de ‘normale’ weg aan te kondigen en dus bracht hij het nieuws van zijn aanstaande tour zelf via een tourposter naar buiten.’

Zo plotseling als de tourposter verscheen is hij ook weer verdwenen. De link die in het artikel naar de poster is geplaatst werkt namelijk niet, en ook niet (meer) op andere sites die de Prince-tour aankondigen, zoals op NU.nl.

In ‘Prince en Warner Brothers herenigd’ berichtten wij al dat er activiteiten rond Prince te verwachten waren in verband met zijn hereniging met platenmaatschappij Warner Brothers. Een dezer dagen verschijnt op NPG Records echter het album dat Prince eerder opnam met 3rd Eye Girl getiteld: ‘Plectrum Electrum.’ Daar lijkt de vandaag aangekondigde Hit and Run Tour part II eerder iets mee te maken hebben.
3rd EyeGirl Plectrum_Electrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *