Funkafied in Rotown

Twee koningen van funk, breaks en disco trekken zaterdag 26 april a.s. vanaf 23:00u muzikaal ten strijde op de allereerste Koningsdag in Rotown aan de Nieuwe Binnenweg 17-19 in Rotterdam. Het zijn de DJ’s Ronny Hammond en Rafadelic, die als zij samen optreden de veelzeggende naam ‘Funkafied’ gebruiken.

‘Een energieke mix van funk, breaks, disco, afro, hiphop en world grooves’
De muziek op Funkafied feestjes wordt omschreven als: ‘een energieke mix van funk, breaks, disco, afro, hiphop en world grooves’, vaak ook nog in Mashup en edit vorm waarvan je de meeste waarschijnlijk nooit eerder hebt gehoord. Dat maakt het bijzonder. Mixtapes van de heren vinden dan ook gretig aftrek op www.mixcloud.com/funkafied waar al hun mixen opgeteld inmiddels al richting de 140.000 luistersessies gaan.

DJ’s Ronny Hammond & Rafadelic
Funkafied’s Ronny Hammond is al sinds de mid 80’s voorvechter van alles wat funked en ook te beluisteren op Radio 6 tijdens de GielJazz-show met zijn maandelijkse DJ mixen. Rafadelic is terug te vinden op het legendarische hiphop album van King Bee uit 1991, waar hij onder zijn moniker Ragoo ‘met 2 dope tracks de wereld bestormde’.

funkafiedcollage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *