Duizendste Flatlandelic RundFunk

Vrijdagavond 14 november a.s. staan de lokale zenders Merweradio en MerweTV in het teken van de duizendste aflevering van de tweewekelijkse programma’s The AfterShock en Flatlandelic RundFunk. Van 19.00 uur tot middernacht nemen de makers van beide shows hun luisteraars en kijkers mee naar het verleden en blikken zij vooruit naar de toekomst.

Mark Eckhardt praat zelden in zijn tweewekelijkse radioprogramma ‘Flatlandelic RundFunk’ van 20.00u tot 21.00u. Als DJ Yo! No-D 4 P laat Mark liever een uur lang de muziek spreken. Funkmuziek wel te verstaan, want dat is zijn passie. Mark neemt een internationale schare aan luisteraars mee in zijn ‘World of Funk’. Vanaf de eerste seconde tot de laatste minuut is het niets anders dan Funk wat de klok slaat, en op het laatste moment volgt altijd de playlist van de tijdens de uitzending gedraaide nummers.

DJ Mark Eckhardt

Mark wordt vanwege zijn radioprogramma regelmatig ingehuurd als diskjockey. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland draait Mark op funkfeesten. DJ Yo! No-D 4 P heeft zelfs bewonderaars in Brazilië. Er zijn cafés daar, die zijn uurtje op de radio LIVE ten gehore brengen.

Wekelijks is bij de streekomroep voor de Alblasserwaard het maken van radio (en tegenwoordig ook TV) op de vrijdagavond bij MerweRTV al een feestje, maar aanstaande vrijdag van 19.00u tot 24.00u dus een bijzonder feestje, via MerweRadio te beluisteren en via MerweTV te bekijken, en ook op internet te volgen: www.merweradio.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *