Disco wasn’t good enough

Vrijdag 19 december jl. bracht Seven Eleven de cd-single ‘Disco wasn’t good enough’ uit. De cd bevat 4 mixen van het nummer waar internationale muzikanten als Rob Manzoli (UK) en Louis Johnson (USA) aan hebben bijgedragen. Van het nummer is ook een videoclip gemaakt.

De Londense gitarist/producer Rob Manzoli was in de jaren negentig het creatieve brein van de Engelse formatie Right Said Fred dat mega-hits scoorde met ‘I’m too sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ en ‘Deeply Dippy’. Daarna werkte Manzoli onder meer met Outkast, Jocelyn Brown, Sugababes, Lady Miss Kier en George Clinton. Eerder dit jaar produceerde Manzoli ‘Back to the Source’, het nieuwe album van Seven Eleven dat op 12 februari 2015 in de Melkweg zal worden gepresenteerd. Op de plaat komen 2 van de 4 mixen van de cd-single te staan.

Bassist Louis Johnson heeft eigenlijk geen introductie nodig. Louis is een van de Brothers Johnson, werkte veel samen met Quincy Jones en creëerde het beroemde basloopje van de Michael Jackson-hit Billie Jean.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *