D’Angelo geeft concert in Paradiso

De Amerikaanse soul/funk-artiest D’Angelo geeft op maandag 2 maart 2015, in het kader van zijn The Second Coming Tour,Β eenΒ ‘exclusief Nederlands concert in Paradiso’. Dat meldt Paradiso op haar website. In maart van dit jaar riep 3voor12 Paradiso uit als ‘beste poppodium van Nederland‘ vanwege de programmering en het geluid.

The Second Coming Tour is een gloednieuwe show van D’Angelo, die het publiek kennis laat maken met een nieuwe kant van de artiest. Met zijn band The Vanguard laat hij zowel zijn vele populaire hits horen als nieuwe liedjes en kersverse interpretaties van covers. De zanger, gitarist en toetsenist neemt hierin de rol aan van bandleider en laat zich omringen door bekroonde muzikanten. De huidige samenstelling van The Vanguard bestaat uit bassist Pino Palladino, gitaristen Jesse Johnson en Isaiah Sharkey, toetsenist Cleo ‘Pookie’ Sample en drummer John Blackwell. Ondanks de toenemende populariteit van sequencers, auto-tune, backing tracks en lip synching spelen D’Angelo en zijn band The Vanguard elke noot live. Aldus Paradiso.

De voorverkoop voor het concert begint vrijdag 14 november, morgen dus. De entreekaarten kosten € 66,00, exclusief lidmaatschap. Kaarten zijn ook te verkrijgen bij Back Beat.

dAngelo geeft concert in Paradiso

EΓ©n gedachte over “D’Angelo geeft concert in Paradiso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *